Tuesday, March 6, 2012

JIMMY SHANLEY BERCERAI KERANA BERINTERNET...!!!!!!

Pengacara Jimmy Shanley hari ini mengakui menampar isterinya Nursuhaila Eliani Suhaimy ketika mereka sedang berbulan madu di Pulau Koh Samui, Thailand pada 19 Oktober 2010. 

Jimmy yang memberi keterangan di Mahkamah Rendah Syariah di sini berkata, kejadian itu berlaku selepas mereka berselisih faham berikutan isterinya yang leka melayan rakan-rakan melalui laman web sosial di Internet sehingga pukul 1 pagi dan mengabaikannya. 

“Walaupun jauh daripada rakan-rakan, dia masih berhubung dengan mereka melalui Internet dan pada 18 Oktober 2010 saya ajak dia tidur tapi pelawaan saya ditolak dan saya telah pujuknya berkali-kali tapi tidak diendahkan. 

 “Untuk elak saya lafaz perkara yang tidak sepatutnya dan tidak mahu ada kekasaran, saya bertindak menyewa bilik bersebelahan bilik kami.... 

AKU KOMEN: ini lah bahayanya bila berinternet, aku ingat aku seorang saja yang ada kes macam nie..rupanya artis macam jimmy pun kena juga. welcome to the club jimmy, sabar je lahh,  kita bagi kebebasan kepada mereka..mereka amik kebebasan itu menjadi HAK mereka. 


0 comments:

Related Posts with Thumbnails