Monday, April 23, 2012

VIDEO AKSI " MAKAN AIS KRIM" PASANGAN DURJANA TERSEBAR...!!!!!!! MAMPUIHH LAA APA NAK JAWAB PADA RAKYAT

Presiden Parti India Malaysia (MUIP) Senator DatukS.Nallakaruppan pada Isnin menyerahkan satu pita video kepada peguamnya yang beliau dakwa mengandungi bukti dalam saman fitnah RM100 juta yang difailkan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Beliau menyerahkan pita itu kepada Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah di Kompleks Mahkamah Jalan Duta di sini kira-kira 2 petang. "Saya sudah bagi pita video itu kepada peguam saya sebagai bukti dalam kes saman ini. Apa jua bukti yang saya ada, saya sudah beri pada peguam saya. Saya mahu mereka tayangkan video itu di mahkamah. Biar mahkamah yang putuskan," katanya.

Beliau, bagaimanapun, enggan mendedahkan kandungan pita video itu.

"Saya akan berpegang teguh kepada fakta saya, saya tidak akan melarikan diri. Saya sudahpun memberi bukti kepada peguam saya. Saya kini menunggu untuk memberitahu perkara sebenar kepada mahkamah," katanya. Beliau juga mahu kes itu didengar secepat mungkin di mahkamah.

Pada 26 Mac, Ketua Pembangkang itu memfailkan saman terhadap Nallakaruppan berhubung perkataan-perkataan yang mencemarkan nama baiknya melalui kenyataan yang disiarkan di muka hadapan akhbar Utusan Malaysia pada 20 Mac.

Beliau turut menamakan Utusan Melayu (Malaysia) Bhd sebagai defendan kedua dan Ketua Pengarang Kumpulan akhbar berkenaan, Datuk Abdul Aziz Ishak sebagai defendan ketiga.

Anwar mendakwa perkataan-perkataan fitnah yang terkandung dalam artikel akhbar itu adalah palsu, tidak berasas dan disiarkan dengan niat jahat. -BERNAMA

sebentar tadi dalam buletin utama, dato nalla telah menjelaskan apa yg ada dalam video tersebut, aksi makan " AIS KRIM" perhhhh hebat lah orang dalam video tu, 

2 comments:

Anonymous said...

Selain dari itu, seseorang lelaki boleh berkahwin secara Mut‟ah dengan
seorang perempuan beberapa kali sebagaimana yang diriwayatkan dari Ja‟afar
as-Sadiq bahawa beliau berkata : “Tidak mengapa, seseorang boleh
melakukan mut‟ah dengan seseorang perempuan seberapa banyak kali yang
dikehendakinya.” 62
3.4.8 Bahkan lebih dari itu golongan Syiah berpendapat harus menyewakan
faraj dan menghadiahkan kepada sahabat handai. At-Thusi meriwayatkan dari
Abu Hasan bahawa dia berkata : “Aku bertanya Abi Abdillah A.S. tentang
peminjaman faraj. Dia menjawab : “Tidak mengapa.” 63

Joeyhady hady ismail said...

patut lah dia dpt 200 juta, pasai bagi sewa faraj bini kat kawan baik.

Related Posts with Thumbnails