Tuesday, October 30, 2012

PAS TAK HAIRAN DENGAN BAS PKR DAN TRAILER DAP...!!!!


parti pembangkang memang hebat, seolah olah mahu memberitahu rakyat mereka sudah bersedia berperang pada PRU13 dalam tempoh terdekat ini. PKR dengan megahnya ada BAS MEWAH dua tingkat, DAP pulak baru sahaja mempamerkan kenderaan perang mereka sebuah trailer di namakan DREAM MACHINE, bagaimana pulak dengan parti PAS??? tak kan lah PAS nak menumpang saja kot..!!!!! 

sebenarnya PARTI PAS juga telah lama ada kenderaan perang mereka sendiri,  PAS umpama seperti cerita tentera kuwait dan iraq. segala kenderaan perang di simpang bawah tanah. mereka akan menggunakan bila tiba pilihanraya saja. 

ini lah kelebihan jentera perang parti pas, mereka lagi hebat. 


arab bukan cakap kosong lah, nah bukti nya...PAS nak hairan sangat kah dengan bas, trailer kawan mereka.  pas dah ada kereta kebal laa... PKR dan DAP jangan sombong sangat n megah. . 



2 comments:

Anonymous said...

Hahaha..lawak bro..gentle ini makan dalam

Joeyhady hady ismail said...

tu lah pasai..memang terasa sampai ke tulang hitam.

Related Posts with Thumbnails