Friday, May 11, 2012

DAP SERGAH PAS KERANA KEBODOHAN PRESIDEN NYA

arab hanya mampu tersenyum bila melihat situasi ini. apabila PAS nak tunjuk pandai. DAP terus mengarah mereka tutup mulut.

PAs terbukti menjadi keldai tungangan parti DAP, sepertimana anwar ibrahim mengaku sanggup menjadi kuda kpd dap.

pas dan penyokong tak payah lah bersusah payah berkelahi sesama org islam mengatakan mereka lebih islam kerana islam pas ditentukan oleh dap, nabi pas dick najis dan tuhan pas ialah karpal singh,

pas telah meletakkan islam dibawah kaki dap,

UNDI PAS BERMAKNA UNDI DAP,
UNDI DAP BERMAKNA UNDI MENOLAK ISLAM,

Sila baca di bawah,

Pengerusi DAP, Karpal Singh menggesa Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang berhenti mengeluarkan kenyataan bagi pihak Pakatan Rakyat.

Karpal berkata, Abdul Hadi tidak berhak berbuat demikian terutama ketika menyatakan pakatan itu akan melaksanakan hudud jika berkuasa.

Ahli Parlimen Bukit Gelugor itu juga berkata kenyataan Abdul Hadi adalah retorik semata-mata dan tanpa sebarang justifikasi.

"Amat dikesali akhir-akhir ini Hadi kerap mengeluarkan kenyataan dan kemudian terpaksa menariknya kembali. Saya telah katakan sebelum ini, dan saya katakan sekali lagi bahawa hudud tidak boleh dilaksanakan di Malaysia kerana ia jelas bercanggah dengan Perlembagaan," katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Dalam perkembangan lain, Karpal mengucapkan terima kasih kepada Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim atas sumbangannya sebagai naib pengerusi DAP dan senator parti itu.

DAP tidak menyambung tempoh Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim sebagai Ahli Dewan Negara ekoran kenyataan beliau yang menolak demonstrasi jalanan di ibu kota baru-baru ini.

SUMbER GELOMBANG RAKYAT

0 comments:

Related Posts with Thumbnails