Friday, May 28, 2010

JOM KITA SAMAN EZAM.


SHAH ALAM – Dakwaan Senator Ezam Mohd Noor yang mengatakan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail pernah memberitahunya Datuk Seri Anwar Ibrahim seorang peliwat disangkal sekeras-kerasnya oleh anak mereka, Nurul Izzah.

Nurul Izzah ketika dihubungi Sinar Harian berkata, tuduhan yang amat jahat seperti itu memang sudah dijangka keluar dari mulut Ezam yang sudah mendapat habuan Senator kerana menentang Anwar selama ini.

Katanya, pelantikan Ezam sebagai senator sebenarnya berfungsi sebagai pembuat pelbagai tuduhan dan kenyataannya di Kelantan malam kelmarin membuktikannya.

“Nasihat saya, teruskanlah dengan kerja jahat anda. Saya yakin anda akan mendapat balasan setimpal daripada Allah,” katanya.

Nurul yang juga Ahli Parlimen Lembah Pantai, menegaskan, rakyat sudah faham dan boleh menilai sendiri kebenaran tuduhan yang dilemparkan Ezam kerana beliau sering menyerang Anwar dengan tuduhan yang tidak berasas.

“Rakyat Kelantan dan seluruh Malaysia bijak. Mereka boleh nilai aksi Ezam di atas pentas. Sudah dapat habuan, makin dahsyat tuduhan jahatnya,” katanya.

Arab Berkata:  wahai nurul Ahli Parlimen Pantai, kalau berani lah....jom lah kita ke balai polis buat saman yang diperkatakan oleh ezam itu tak betoi. !!! hoi hoi hoi hoi hoi..
blogger pejuang bangsa pun mencabar nurul
PEJUANG BANGSA: Jangan hanya pandai menyalak , kalau berani saman la
warisan2057: Surat Terbuka untuk Nurul Izzah

1 comments:

Anonymous said...

Satu Malaya dah tahu anu war meliwat dan paling baik selepas meliwat makan karipap dan tazkirah kan saiful cuma nurul izzah sahaja yang cannot handle the truth.Ikut sahaja lah perbicaraan dan jangan lagi asyik tunda kes jadi senang kerja karpal nak tenggelamkan anu war dalam sg buluh sebab dia peduli apa, anu war masuk dalam pun bolih jadi modal pilihan raya dan kalau tak masuk dia dah pegang teloq anu war.
Apa tak percaya ke? tanya sama karpal lah.

Related Posts with Thumbnails