Wednesday, March 9, 2016

GERAKAN MAHATHIR ADALAH GERAKAN SAMPAH - KU LI

GERAKAN BEBAS ANWAR IBRAHIM - PKR  kerana mahukan Anwar ibrahim menjadi perdana menteri
GERAKAN DAP - DAP mahu kan Lim Guan Eng menjadi perdana menteri pertama di malaysia 
GERAKAN HUDUD - PAS mahu kan undang undang hudud ditegakkan di malaysia 
GERAKAN MAHADHIR - TUN M mahukan anaknya Mukhriz Mahadhir menjadi perdana menteri 

kepala bana dia lah mai kot mana deklarasi rakyat selamat kan malaysia.  betul lah kata pemimpin veteran umno yang dah lama dalam umno, iaitu Tengku Razeleigh Hamzah.  jom baca apa kata tengku didalan laporan utaranews.


Padu sungguh ucapan pemimpin Veteran Umno, Tengku Razaleigh Hamzah yang diminta untuk mengulas mengenai gerakan Deklarasi Rakyat dan kenapa tidak tidak turut serta gerakan tersebut.

Menurut Razaleigh Hamzah atau lebih dikenali dengan jolokan Ku Li berkata, gerakan Deklarasi Rakyat yang diketuai Tun Dr Mahathir Mohamad itu hanya SAMPAH dan mengarut sama sekali.

Katanya, beliau memang tidak bersetuju dan tidak sama sekali akan menyertai gerakan Mahathir itu... Deklarasi Rakyat ini hanya perjuangan Mahathir yang mahu memastikan anaknya, Datuk Seri Mukhriz Mahathir menjadi Perdana Menteri.

Dalam masa sama, beliau juga meminta semua pihak supaya tidak melibatkan diri dalam gerakan 'sampah' ini.

Tambah Ku Li, daripada membazirkan masa untuk bersama Mahathir memperjuangkan politik peribadinya, lebih baik duduk di rumah dan makan.., sambil melihat kelaku Mahathir yang semakin meroyan.

"Pandangan saya, benda tu tak penting. Jangan seret saya ke dalam perkara yang mengarut ini.

"Pendirian saya sangat mudah. Balik rumah dan nak makan tengah hari," kata Ku Li. - Utaranews.com


Sent from my iPad

1 comments:

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

Related Posts with Thumbnails