Saturday, March 12, 2016

1MALAYSIA VS MALAY FIRST

cara tun m menyerang perdana menteri selepas dia. pada PRU 2008 UMNO dan BN hilang lima negeri.

selepas itu najibrazak menjadi perdana menteri mengambil alih kepimpinan dari pak lah,PRU 13 BN menang tipis. di beberapa kawasan . walaupun kerusi UMNO bertambah 7 kerusi atas sentimen UMNO. rakyat marah kerana cara menjatuhkan pak lah terpalik pada najib.

muhyiddin dengan tagline MALAY FIRST. memang akan memakan diri dan akan memburukkan pertadbiran najibrazak dengan tagline 1Malaysia.

MALAY FIRST DAN 1MALAYSIA seperti telah ada dua nakhoda di situ. mana mungkin umno boleh bertahan kalau ada dua kapten. ohhh yaaa baru aku nampak. rupanya gerakan muhyiddin ini telah lama bersarang dalam umno. umpama api dalam sekam.

tahap kepercayaan rakyat pada umno dah hilang, dia ada dalam umno ke tidak ke. rakyat sudah hilang keyakinan. UMNO mesti bangkit untuk terus menjadi tulang belakang kerajaan BN.

Sent from my iPad

1 comments:

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

Related Posts with Thumbnails