Thursday, May 26, 2011

WAN AZIZAH MEMANG MUKA TAK MALU..!!!!!!!!!

KUALA LUMPUR 25 Mei - Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail sepatutnya mencontohi Anne Sinclair, isteri bekas Pengarah Urusan Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF), Dominique Strauss-Kahn dalam berdepan skandal seks yang dihadapi suaminya.

Pengarah Kebangsaan Jaringan Melayu Malaysia (JMM), Noorizawati Ahmad Zulkifli berkata, Sinclair mengambil tindakan wajar dengan menutup blog popularnya sebagai reaksi kepada skandal yang melibatkan suaminya.

"Apa yang dilakukan oleh Sinclair itu adalah tindakan seorang yang bermoral dan bermaruah tinggi. Berbeza dengan Sinclair, Wan Azizah seolah-olah tidak mempunyai sifat malu dengan skandal seks yang dikaitkan dengan suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim," katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Noorizawati berkata demikian sebagai reaksi kepada tindakan Sinclair kelmarin, yang menutup blog Two or Three Things Seen in America, yang dibukanya sejak 2008.

Dalam catatan ringkas ketika mengumumkan hasrat menutup blognya itu, Sinclair berkata, pengikut blognya pasti memahami situasi yang dihadapinya kini yang memaksa blog itu ditutup buat sementara waktu. - utusan

4 comments:

Mae said...

Sinclair seorang yang lemah. Wan Azizah seorang yang kental jiwanya. Itu bezanya. Jangan asyik ikut apa yang barat buat, Barat tak semestinya betul.

Anonymous said...

kental ka kena sental?

kesian isteri yg selalu kena cover masalah perbadi & perilaku suami...

Anonymous said...

Kental jiwa di Jalan Allah SWT tak mengapa... sangat2 afdal... tapi kalau kental jiwa dan tenggelam dalam kemunafikan memang sangat TAK OK....

camnilah, konspirasi atau bukan, adalah satu cerita yang lain sudah, kenyataannya disini peguam Anwar sendiri telah membayangkan pelakuan liwat suka sama suka dan anwar sendiri tidak ada menafikan dia berdua-duaan dengan saiful di apartment itu, menjelaskan bagaimana maninya boleh berada dalam rektum saiful, sebab utama dia membawa saiful kehulu-kehilir sampai keluar negara (kat negara asing takde budak lain bleh buat kopi ker?)

itu sahaja. yang banyak ditekankan oleh peguam anwar dan anwar sendiri adalah 'konspirasi' dan 'kosnpirasi', sekalipun ianya konspirasi, tiada sesiapaun yang mampu mendorong anwar memancutkan air maninya ke dalam rektum saiful sekiranya anwar enggan!

Anonymous said...

Azizah kenal la kote anwar mcm mana!!! Sapa yg kene cucuk, dia la rasa sedapnyer... Anwar bkn gay... Tp bisexs... Tolong phm...

Related Posts with Thumbnails