Thursday, January 9, 2014

APAKAH POLITIK MENJAMIN KEDUDUKAN KRISTIAN DI MALAYSIA ???? .


Senarai rancangan besar DAP yang diberitahu oleh Mohamed Razali adalah seperti berikut:
1. Kristian Agama Rasmi.
2. Malaysia akan ditukarkan kepada Republik. Guan Eng ada pejabat mewah di Singapura dan setiap minggu berjumpa Lee Kuan Yiew. Kewangan DAP terlalu kuat.
3. YDP Negeri Pulau Pinang akan ditukar kepada Cina.
4. Sistem Raja berperlembagaan akan dibubarkan, Raja adalah berketurunan lanun kata Lim Kit Siang.
5. Isu azan hanya test kesensetifan orang Islam.
6. Pertandinagn tilawah Al Quran akan dihapuskan.
7. NGO Melayu akan dihapuskan. cth PEKIDA & PERKASA.
8. Perkahwinan campur akan digalakkan, Insentif RM 5,000 akan diberikan atas alasan humans right (penghapusan etnik Melayu).
9. Bahasa Inggeris bahasa Rasmi.
10. Mata pelajaran Agama Islam akan dimansuhkan.
11. Chin Peng akan diberi pengampunan dan diberi gelaran Tun.
12. MARA jabatan yang dianggap rasis akan dibubarkan.
13. GLC akan dipegang dan diterajui oleh orang Cina.
14. Di hotel Palma Penang, lagu Negara ku yang baru telah dimainkan. Tiada sebut pun tentang raja.
15. Rejimen Askar Melayu Diraja akan dibubarkan kerana telah banyak bunuh orang cina (komunis) sebelum ini.
16. Panglima Angkatan Tentera dan Ketua Polis Negara akan ditukarkan kepada orang Cina.
17. Kakitangan kerajaan berketurunan Melayu akan dikurangkan.
18. KEMAS, BTN dan MKN akan ditutup.
19. Kedutaan Israel akan dibuka.
20. Pengkalan Tentera Israel akan dibuka di Port Dickson.
21. Majlis antara agama akan menggantikan Majlis Agama Islam
22. Wang zakat akan digunakan oleh orang bukan Islam. Percubaan telah dibuat di Perak sewaktu dibawah Nizar MB boneka. Ngeh pernah mintak untuk guna wang zakat tetapi dihalang oleh Mufti.
23. DEB akan dimansuhkan
24. Parti berteraskan agama akan dibubarkan termasuk PAS. Mat Sabu pernah kata "Saya sanggup makan babi dengan Lim Guan Eng dari makan ayam dengan Najib dalam satu majlis tertutup." PAS telah berjaya diliberalkan.
25. Yahudi dan CIA akan bantu menjayakan rancangan DAP.

apa yang dapat aku rumuskan kembali apa yang telah di dedahkan bekas ahli DAP ini ialah. pemimpin DAP bukan saja seorang pemimpin politik tetapi mereka juga adalah pemimpin yang mahu mengembangkan ajaran kristian di dalam malaysia. 

tindak tanduk mereka ini dapat di kesan selepas mereka menang pada PRU13 baru ini. gerakan ini adalah secara berperingkat atau stage by stage. dari isu kalimah Allah hendak di letak dalam kitab bible, puak ini menggunakan politik untuk menyebarkan dan mengembangkan ajaran kristian. apa kah politik menjamin kedudukan kristian ???? . kepada DAP jawapan nya ialah YA. 


belum pun kita sempat berlawak isu kalimah Allah, kita di kejutkan pulak dengan satu isu di bukit mertajam mereka mahukan tulisan jawi di pintu pagar sekolah menengah convent pulak nak di turunkan. 

aku sebagai rakyat malaysia begitu resah dengan keadaan ini. bilamana suara minoriti pulak berdegar degar sana sini, dengan kapasiti hanya 10% sahaja penganut agama kristian boleh mengoncang dunia islam di malaysia ini. mereka pulak semakin berani bersuara sejak tahun 2008 selepas mereka menang PRU12 di beberapa negeri. ANwar Ibrahim bijak dia hanya diam. setakat aku menulis blog ini belum pernah satu ayat pun keluar dari anwar ibrahim, hang memang pandai lah anwar wei..!!! 

2 comments:

Anonymous said...

Paderi Kristian bodoh kerana telah menjadikan kristian sebagai isu politik di Malaysia.Paderi Kristian menjadi lebih bangang kerana masuk campur dalam hal ehwal agama Islam dengan mempermainkan kalimah Allah. Percayalah selepas ini kebencian orang Islam Malaysia kepada Kristian akan meningkat secara mendadak.

imzaros said...

Ni le yg dikatakan kadok naik junjung barub le reti bangsa yg asyik telegah cuma kerna kuasa. Bangsa dan agama sanggup dipolitikan. Menang sorak kg tergadai. Berpatah arang berkerat rotan, siluncai terjun dng labu labunya...sepi sesepinya parti yg didakwakan islam

Related Posts with Thumbnails