Saturday, April 22, 2017

KETUA UMNO BAHAGIAN PERMATANG PAUH SELAYAKNYA MENJADI CALON PARLIMEN P044. @NajibRazak @Zahid_Hamidi @dzainalabidin @HishammuddinH20

Datuk Hj Mohd Zaidi Mohd Said telah banyak jasa dan baktinya dalam memastikan syiar Islam terus subur dan berkembang didalam Parlimen Permatang Pauh. Banyak Masjid dan Surau telah mendapat sentuhan kasih dan sayang dari beliau. 
antara Masjid yang telah dibina dan akan dibina sejak beliau berkhidmat ialah Masjid Timah (RM3.83 juta) dan Masjid Kubang Ulu (RM2.8 juta). Selain itu Surau Tanjung Putus tempat kelahiran beliau dan Surau Al-Fateh Kg Pelet turut tersergam indah hasil wakaf bersama ayahanda beliau.
Terbaru beliau akan menyempurnakan Majlis Pelancaran Wakaf Tanah bagi pembinaan Masjid Papan Kg Pertama pada 24 April 2017. Semoga dengan pembinaan naik taraf Masjid Papan ini akan memberi keselesaan para jemaah di qaryah tersebut.

persoalannya mana pergi ahli parlimen permatang pauh wan azizah....??? langsung tak balik mai tengok kawasan... rasanya tahun 2017 belum pernah nampak kelibat dia...  

lebih baik umno dan bn meletakkan calon di permatang pauh ialah dato zaidi ketua umno bahagian permatang pauh. kalau kita tengok sejarah permatang pauh kali terakhir calon yang bertanding di parlimen permatang pauh datang dari jawatan ketua umno bahagian ialah datuk seri anwar ibrahim. 

selepas itu semua calon calon di parlimen ini ada lah dari luar.   semua nya kalah... 

PRU14 kali ini kembalikan calon kepada ketua umno bahagian permatang pauh...  


0 comments:

Related Posts with Thumbnails