Friday, August 28, 2015

#BERSIH4 ADALAH HIMPUNAN ORANG CINA DAP

Kenapakah surat khabar Cina mempromosikan Himpunan BERSIH 4 secara meluas dan besar besaran. Boleh dikatakan setiap hari akhbar Cina memainkan isu ini. Tindakan PAS memulaukan BERSIH 4 menyebabkan DAP terpaksa mengambil alih peranan sebagai penganjur. DAP memerlukan kehadiran orang Cina yang ramai untuk mengelak dimalukan . Sebab itu DAP menggunakan media Cina untuk membuat promosi.

BERSIH 4 bukan lagi perjuangan untuk ketelusan SPR. Ia medan untuk menjatuhkan kerajaan UMNO. Ia akan dijadikan seperti Arab Spring yang menjatuhkan Hosni Mubarak. Sebab itu ia diadakan selama 2 hari di depan SOGO dan Dataran Merdeka.

Akibatnya Konsert Sehati Sejiwa sempena Hari Kemerdekaan terpaksa mengalah dan berpindah ke Stadium Bukit Jalil. Dasyatnya agenda DAP sehingga sanggup menganggu rakyat Malaysia yang mahu menyambut kemerdekaan negara dengan aman dan harmoni. Matlamat DAP ialah supaya sambutan Hari Kemerdekaan batal. Ini akan memalukan Najib dan kerajaan.

DAP juga turut menggunakan wanita wanita muda Cina yang berpakaian sexy untuk mempromosi BERSIH 4. Dalam masa sama BERSIH 4 akan menjadi medan mempromosi perjuangan LGBT.

#BantahbERSIH 4.makcik makcik pun sama naik nak promosi bersih 4. malangnya dah jadi macam sarung nangka.

posted from Bloggeroid

2 comments:

Hidup Melayu Islam said...

Tak malu makcik makcik tua ni balik beramalkan baik dari buang masa untuk DAP sial.

IBU TIJA said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

Related Posts with Thumbnails