Wednesday, April 29, 2015

CALON BN MEMBUAT WALKABOUT DI PASAR MALAM SEBERANG JAYA #PRKPERMATANGPAUH #MELAKARSEJARAHBARU @NajibRazak @MuhyiddinYassin @reezalmerican @dzainalabidin
masuk dalam bilik gerakan pkr 

tadi rombongan calon BN PRK Suhaimi Sabudin atau panggilan mesra abang mie telah datang bertemu pengundi pengundi nya di pasar malam seberang jaya. kedatangan beliau telah di sambut dengan tepukan gemuruh oleh pengundi di sini.  


turut bersama ialah wakil negeri selangor umno bahagian subang  yang di ketuai oleh Ketua Bahagian Datuk Zein Isma. 


Tuesday, April 28, 2015

PENGUNDI MARAH KAK WAN #prkpermatangpauh

seorang pengundi di sini berkata anwar ibrahim dan isterinya hanya nak undi tetapi tak pernah membalas budi kepada rakyat di sini.

dah 5 kali pilihanraya,  keputusannya lepas depa,  depa,  lepas depa,  depa lagi.  keadaan di permatang pauh tetap sama sejak 17tahun lepas. 

sekarang cukup lah,  yang pastinya 7hb Mei ini calon yang akan membawa perubahan ialah calon bn , kak wan boleh kayuh basikal di penjara sungai buloh lepas ini,  

PENGUNDI PARLIMEN PERMATANG PAUH JANGAN TERTIPU LAGI...#PRKPERMATANGPAUH


pengundi di dalam parlimen permatang pauh sebenarnya mahu kan seorang wakil rakyat yang boleh membela nasib rakyat dalam kawasan. rakyat mahu seorang pemimpin yang memberi fokus soal pembangunan setempat.  calon PKR bukan lah seorang yang dapat membantu rakyat tetapi hanya mahu menjadi ahli parlimen dan terima gaji sebagai ahli parlimen untuk menyara keluarga nya sahaja. 

pengundi harus bijak menilai calon wakil rakyat mereka sendiri.  Dr wan Azizah sebagai ahli dewan undangan kajang di selangor telah gagal dalam menjaga kebajikan pengundinya di kajang. bagaimana dia nak jaga rakyat di permatang pauh pulak. mengundi beliau sebenarnya tidak mengubah senario politik. kerajaan tidak akan bertukar. tetapi nasib rakyat kononnya dengan slogan "DEMI RAKYAT" hanyalah dusta semata mata. 


apa yang nak berbudi sangat kak wan, pada rakyat kajang pun tak membalas budi, ini kan pulak nak berbudi pada permatang pauh pulak. cukup lah tu dengan segala pembohongan. 


Monday, April 27, 2015

CALON BN MEMBUAT KEJUTAN LAGI #PRKPERMATANGPAUH #MELAKARSEJARAH @NajibRazak @MuhyiddinYassin @Zahid_Hamidi @dzainalabidin @reezalmerican
Pagi tadi calon BN abang mie telah datang untuk berjumpa pengundi di medan selera jalan tenggiri. program yang tidak di rancang agaknya. ianya hanya datang bersantai untuk pekena teh tarik dan bertanya khabar sebab itu tak ramai yang bersama calon tadi. 

Friday, April 24, 2015

SEBERANG JAYA TIDAK TERBELA DIBAWAH ADUN DAN AHLI PARLIMENPKR #prkpermatangpauh

         
                    
         
                                       

         
                   
melihat keadaan kawasan perumahan di dalam DUN Seberang Jaya memang mengerikan. nama saja Bandar Seberang Jaya tetapi dah serupa hutan. masalah yang paling lama ialah air tangki yang tidak terurus sejak 3 tahun lepas. mengikut aduan pengundi setempat, mereka telah mengadu kepada wakil rakyat PKR  tentang masalah ini. ADUN di sini adalah exco kesihatan negeri Pulau Pinang sepatutnya lebih perihatin tetapi hanya memberi ubat jentik jentik sahaja. kesian kepada pengundi pengundi di sini. 

ahli parlimen permatang pauh pun tidak pernah datang untuk membantu.  kesiann kepada rakyat disini kerana ada ahli parlimen yang tidak bertanggungjawab. 

Friday, April 17, 2015

AHLI AHLI PAS DAH KENA JUAL SEDUIT SEKUPANG DENGAN PKR #prkpermatangpauh


perbincangan kedai kopi, kelihatan di situ beberapa pemimpin tertinggi PKR dan PAS sedang berbincang apa nak buat di PRK kali ini. tak kan bincang saja kot. mesti ada baik punya bincang ini.  

Related Posts with Thumbnails