Saturday, December 27, 2014

LAWATAN PM DI KELANTAN MEMBUAT MULUT PEMBANGKANG TERKEDU @NajibRazak @reezalmerican @MuhyiddinYassin @azmanhaj @dzainalabidin

Najib melawat mangsa banjir di Kuantan 4 hari sblm beliau ke luar negara. Ketika itu kelantan blm dilanda banjir. PM keluar negara tugas akan dipangku TPM. Adalah menjadi tugas TPM selaku Pengerusi J/kuasa Bencana Negara melaksanakan tugas beliau dan melapurkan setiap perkembangan kepada PM. 
Najib juga menerima jemputan Obama sebagai membalas lawatan beliau ke Malaysia baru2 ini dan ia telah dijadualkan.
Ini soal pentadbiran yg rakyat tak tau. pemimpin pembangkang hanya ketawa bila najib dikutuk, malah anwar ibrahim, wan azizah dun kajang dan ketua menteri pulau pinang hilangkan diri keluar negara atas urusan peribadi bercuti. 
hari ini PM berada di kelantan. nak cakap apa lagi, nak suruh PM umum kan DARURAT.... pulak dahhhh, kesitu pulak jadinya.. tahu tak kalau PM umum darurat, kerajaan negeri pas kelantan sudah tiada kuasa, puak puak pas mahu terima ke. jangan pulak nanti kata PM nak rampas kuasa... 
simpan lah sikit bodoh tu untuk PRU14, supaya kami ini ada lah kerja nak buat. kalau tunjuk habis bodoh hangpa kat sini, kami tak ada kerja pulak.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Thursday, December 25, 2014

NAJIB LAWAT MANGSA BANJIR @NajibRazak @tunfaisal @reezalmerican @dzainalabidin @Khairykj @azmanhaj

dua gambar berbeza, ketika Perdana Menteri pergi melawat dan memberi bantuan banjir pada 20hb dec 2014. tiada ada satu foto atau cerita pun dalam wall facebook.tetapi bila Najib ke US, pada 24hb, habis semua pakat viralkan dalam wall facebook.

adakah ini di sengajakan untuk membuat rakyat BENCI kepada Najib. rasanya tidak adil bagi kita membuat penilaian seperti ini, bila kebaikan di sorokkan, tetapi bila ada peluang hendak memburukkan Najib terus di hebahkan... pembangkang tak perlu buat kerja nak jatuhkan najib, cukuplah orang umno yang merobek dari dalam untuk menjatuhkan pemimpin UMNO.

ps: pengetua kelas tak perlu turun mengajar dlm semua kelas untuk memastikan pelajar dapat A. Cukup keluarkan arahan kpd semua cikgu2 saja.

Thursday, December 4, 2014

GELARAN ANWAR IBRAHIM AL JUBURI KEKAL

Walaupun Sultan Selangor telah menarik pingat DATO SERI yang di beri pada tahun 1992, yang pasti gelaran paling tertinggi yang di anugerah oleh mat sabu dan karpal singh masih kekal.

Mohon kepada timbalan presiden pas supaya jangan lah menarik darjah anugerah itu, anwar ibrahim al juburi pulak jangan lah melawan mat sabu.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Related Posts with Thumbnails